Munsterstraat 16 - 7418 EV Deventer - telefoon: 0570 - 210500

Online boekhouden

Online boekhouden

Online boekhouden is een dienst met ongekende mogelijkheden en maakt je financiële administratie inzichtelijk. Je kunt zelf bepalen in hoeverre je zaken wilt regelen. Wil je de werkzaamheden zelf verzorgen? Dan is het voor ons mogelijk om real-time mee te kijken in je administratie, zodat we je de nodige begeleiding en advisering op afstand kunnen geven. Ook een verdeling van de werkzaamheden is met online boekhouden mogelijk.

Het online boekhoudprogramma

Toegang tot het internet is voldoende om de gegevens uit je financiële administratie op te roepen en te kunnen muteren. Wij verzorgen de volledige inrichting en het onderhoud, waardoor je geen omkijken meer hebt naar software-updates en overige onderhoudszaken met betrekking tot het financiële pakket. Ook een extra investering in hardware is niet noodzakelijk.

Meer informatie over online boekhouden?

Ben je benieuwd als online dienstverlening kan bijdragen aan een betere verwerking van je financiële administratie, begeleiding en advisering? Neem dan contact met ons op en laat je voorlichten over de mogelijkheden.

Praat met ons over jouw plannen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.