Munsterstraat 16 - 7418 EV Deventer - telefoon: 0570 - 210500

Dagelijkse boekhouding

Dagelijkse boekhouding

De dagelijkse boekhouding verschaft je als ondernemer een beter beeld over de financiële zaken binnen je onderneming. Voor elke zakelijke onderneming is dit een cruciaal aspect. Om je onderneming goed te kunnen runnen is het namelijk belangrijk om  inzicht te hebben in je inkomsten en uitgaven.

Het belang van een goede boekhouding

De Belastingdienst verplicht ondernemers en freelancers om een deugdelijke boekhouding bij te houden. De dagelijkse boekhouding is tevens de basis voor het financiële jaarverslag en/of de aangifte inkomstenbelasting. Een goed opgezette en een overzichtelijke administratie is daarom van groot belang voor je bedrijfsvoering. Met een goede administratie kun je ook aan je wettelijke verplichtingen te voldoen.
Wij zijn gespecialiseerd in dagelijkse boekhouding. Onze adviezen worden gekenmerkt als échte antwoorden, zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen. Je boekhouding is bij ons in goede handen.

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van een actieve samenwerking met ons? Neem dan contact op voor meer informatie.

Praat met ons over jouw plannen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.