Munsterstraat 16 - 7418 EV Deventer - telefoon: 0570 - 210500

Testament / erfenis

Testament / erfenis

Heb je een eigen bedrijf en wil je jouw testament voor na je overlijden goed geregeld hebben? Of heb je vermogen en wil je het aan je kinderen nalaten, zonder ze ‘op te schepen’ met hoge belastingschulden? Dit zijn allemaal zaken die je in jou testament graag goed in orde wil hebben.

Wat komt er zoal bij kijken?

Het nalaten van een erfenis is financieel gezien een complexe gebeurtenis, waarbij je goed op de hoogte moet zijn van jou rechten en plichten. Als je een erfenis na wilt laten, kun je er tijdens je leven al zaken voor regelen. Dit kan bijvoorbeeld met een testament of schenking. Wanneer je een testament laat opstellen bepaal je tijdens je leven hoe jou nalatenschap wordt verdeeld. Als je geen testament opstelt, bepaalt het erfrecht wie jou erfenis krijgt.

Advies van TweeDee

Besparingen door een juiste testamentvorm te kiezen kunnen enorm zijn. Wij bekijken de zaak vanuit vele invalshoeken en geven je praktische en persoonlijke adviezen. Het is uiteraard van belang dat je niet te veel belasting betaalt, laat staan dat je nabestaanden dat doen. Maar dat is niet onze enige beweegreden. Wij kijken ook naar jou eigen financiële situatie, behoeftes en plannen. Wij luisteren naar je wensen en proberen ze binnen de wettelijke kaders tot vervulling te brengen. De vragen die je stelt worden uitgebreid en diepgaand beantwoord.

Neem vrijblijvend contact op

Voor een uitgebreid advies of ingewikkelde vragen kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen helpen je graag.

Praat met ons over jouw plannen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.