Munsterstraat 16 - 7418 EV Deventer - telefoon: 0570 - 210500

Loonverwerking

Loonverwerking

De loonverwerking doen wij met jou samen. Jij weet alle ins en outs van je bedrijf en personeel, en wij hebben de expertise. Een correcte loonadministratie zorgt voor rust in je organisatie, waardoor je je volledig kunt concentreren op het ondernemerschap.

Een correcte loonberekening is van groot belang

De loonstrook is voor een werknemer erg belangrijk. Vanzelfsprekend is het dat de berekening van bruto- naar nettoloon correct is. De loonberekening is echter zo ingewikkeld, dat de meeste werknemers er blindelings op vertrouwen dat de loonberekening juist is. Als toch blijkt dat de loonberekening niet juist is, dan zijn de rapen gaar. Nergens loopt de onrust in een bedrijf zo hoog op als bij onjuiste loonberekeningen. Uiteraard zit geen enkele ondernemer daar op te wachten. Reden genoeg dus om als ondernemer uw loonberekeningen uit te besteden.

Loonverwerking bij TweeDee

Personeel is zeer waardevol voor je onderneming. Het is dan ook belangrijk om goed voor jouw mensen te zorgen. Wij kunnen je daarbij helpen. Op onze loonadministratie zijn ervaren specialisten werkzaam, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op loongebied. Wij zijn graag verantwoordelijk voor een correcte administratieve verwerking. Daarom wordt gebruik gemaakt van actuele software, die de lonen in alle branches kan verwerken.

De loongegevens worden opgeslagen in de loonportal. Hier is in een afgeschermde omgeving alle informatie permanent toegankelijk. Aanlevering kan traditioneel op papier of is in PDF ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

Wij kunnen veel voor je administratieve verwerking betekenen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Praat met ons over jouw plannen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.