Munsterstraat 16 - 7418 EV Deventer - telefoon: 0570 - 210500

Ziekmelden

Ziekmelden

Verzuim van je personeel is een complexe aangelegenheid. Tijdige ziekmelding bij de juiste instanties is van groot belang. Het kan namelijk van invloed zijn op een eventuele ziektewetuitkering of een IVA-uitkering van je werknemer.

Ziek- en betermelding

Als je medewerker zich ziek meldt, ben je als werkgever verplicht om hem of haar ziek te melden bij de Arbodienst of bij de bedrijfsarts. In een aantal gevallen meld je jouw werknemer direct bij het UWV. Ook als je medewerker langdurig ziek blijft, dien je dat bij het UWV te melden.

Sta niet voor verrassingen

Wij regelen desgewenst  ziekmeldingen voor klanten die de loonadministratie door ons laten verzorgen. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je altijd aanspraak kunt doen op een eventuele uitkering, mits je er recht op hebt. Je hoeft de termijnen niet zelf in de gaten te houden. Wij nemen deze zorg graag uit je handen en verzorgen de hele ziekmeldingsprocedure. Zo hou je meer tijd over om te ondernemen.

Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie en een persoonlijk advies kan je contact opnemen met onze specialisten. Wij helpen je graag verder.

Praat met ons over jouw plannen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.