Munsterstraat 16 - 7418 EV Deventer - telefoon: 0570 - 210500

Over ons

Over ons

TweeDee accountants & belastingadviseurs

TweeDee is gespecialiseerd in dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en (vermogende) particulieren. Daarbij is het credo: deskundigheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Wij zijn actief op het gebied van accountancy en belastingadvisering. Wij streven naar een optimaal resultaat voor onze klanten. Het uitgangspunt is om maatwerk te leveren.

Eén met je onderneming

TweeDee wil graag één zijn met je onderneming. Een hoge kwaliteitsstandaard is de basis van ons denken en handelen, dus je kan ons beschouwen als jou sparringpartner op financieel gebied. Wij putten uit een rijke bron van kennis en ervaring. Onze adviezen worden gekenmerkt door grote betrokkenheid en échte antwoorden geven, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Een open professionele organisatie

TweeDee is een open, professionele organisatie. Wij ontwikkelen onze kennis doorlopend aan de hand van trainingen en cursussen.
Teamspirit, met respect voor ieders eigenschappen en kwaliteiten, staat daarbij voorop. Wij bieden onze mensen een inspirerende, mensgerichte werkomgeving.

Sparringpartner voor ondernemers

TweeDee is werkzaam voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) in vele branches en bedrijfstakken, DGA’s en vermogende particulieren. Wij adviseren, ondersteunen en zijn bovenal sparringpartner voor ondernemers. Wij gaan samen met jou voor resultaat en succes.

De kracht van het team is de kracht van TweeDee

Praat met ons over jouw plannen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.