Munsterstraat 16 - 7418 EV Deventer - telefoon: 0570 - 210500

Financieringsaanvraag

Financieringsaanvraag

Je financieringsaanvraag moet een sterk ‘verhaal’ zijn, waaruit duidelijk blijkt dat je onderneming toekomst heeft. Daarnaast is het ook belangrijk dat de financieringsaanvraag reëel is. Het is daarom van belang om tijdig een accountant te betrekken.

Een financieringsaanvraag voorbereiden

Als startende ondernemer heb je veelal financiering nodig. De bank/financier stelt strenge voorwaarden aan een financieringsaanvraag. Je zal de financier namelijk moeten overtuigen dat jou onderneming levensvatbaar is en dat je de verstrekte gelden binnen de gestelde termijn kunt terugbetalen.

Een aanvraag wordt altijd onderbouwd met financiële gegevens, zoals begroting, liquiditeitsprognose, etcetera. Daarnaast moet je tijdens de totstandkoming beslissingen nemen omtrent een aantal belangrijke zaken:

  • Welke vorm van financiering heb ik voor ogen?
  • Welke zekerheden kan ik de bank bieden?
  • Hoe snel denk ik de financiering terug te kunnen betalen?

Je helpende hand

Het heeft veel voordelen om tijdig een accountant bij je financieringsaanvraag te betrekken. Door onze goede contacten bij financiers weten wij welke eisen zij stellen ten aanzien van financiering. Wij helpen je graag met onze kennis en ervaring bij het voorbereiden van een financieringsaanvraag.

Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie en een persoonlijk advies kun je contact opnemen met ons.

Praat met ons over jouw plannen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.